Sfeervol overnachten

Elke reis door Zuid-Amerika is een feest voor de zintuigen.

Dat een mooi en fris reisontwerp sfeervolle overnachtingsplaatsen verdient, lijkt ons dan ook vanzelfsprekend. Op die manier onderscheidt een bijzondere reisbeleving zich al snel van het klassieke of alledaagse.

Is het niet heerlijk om na een inspannende reisdag verder te genieten van de lokale cultuur of mooi landschap op een plaats waar je je echt thuis voelt? Liefst ook met een glaasje wijn op een gezellig terras of in de hangmat van een rustieke ecolodge.

Atacama zoekt bij het samenstellen van haar reisprogramma's continu naar kleinschalige sympathieke accommodaties die uitblinken door hun eigen karakter en zo het verschil maken op je reis. Bij onze prijszetting houden we rekening met elk reisbudget, en onze reisprogramma's zijn dan ook uitgewerkt volgens een transparant overnachtingsconcept van drie comfortklasses:

comfort, charme & deluxe hotels

Atacama Reizen Boetiek Boutique Hotel13
Atacama Reizen Boetiek Boutique Hotel15

c o m f o r t

|

De Atacama comfort reizen combineren gezellige kleinschaligheid met het betere basiscomfort aan scherpe en eerlijke prijzen. Je laat overtollige luxe achterwege en reist op een budgetvriendelijke manier vanuit leuke verzorgde hotels die eenvoud op een geslaagde manier combineren met subtiele sfeerelementen. We houden daarbij rekening met de nodige comfort eisen naargelang de bestemming. Goed gelegen hotels met propere kamers met voldoende grote bedden, rust en nette privé badkamers zijn daarbij het uitgangspunt, maar ook een scherp geprijsd mooi boetiekhotel of knusse lodge vind je terug in het comfort aanbod. Want een streepje lokale kunst in het interieur, een heerlijke lokale maaltijd of een onvervalste gastvrijheid maken al snel het verschil.

c h a r m e

|

Een aangepast comfort op het juiste moment. Bij de charme formule leggen we de lat nog een tikkeltje hoger. Vooral op plaatsen waar u er nog meer van kan genieten zorgen we voor een eigenzinnige selectie van accommodaties die zich onderscheiden van vele anderen door hun uniek kader. Want tijdens een verblijf in een authentieke Argentijnse estancia, een koloniale haciënda of een inspirerend boetiek hotel met heerlijke streekgerechten kom je meteen tot rust, toch? Charme reizen bundelen stuk voor stuk pareltjes van logies met persoonlijke service, veel comfort en een knipoog voor detail. Ideaal voor levensgenieters op zoek naar net dat tikkeltje meer. Charmante boutiekhotels genieten meestal de voorkeur al vormen ze geen drempel om een iets groter en comfortabeler wellness- of wijnhotel met zwembad achterwege te laten.

Atacama Chili Rondreizen 89

d e l u x e

|

Je bent nieuwsgierig naar vreemde culturen maar weet daarnaast ook producten van topkwaliteit te appreciëren. De ATA deluxe formule biedt exclusiviteit met een plusfactor. Reizen in stijl zonder zorgen waar alles tot in de puntjes geregeld is. We brengen je niet naar de grote ketens of all inclusive vijfsterrenhotels, maar streven ernaar je te verwonderen met authentieke ontmoetingen op de meest comfortabele manier en voldoende privacy. Daarbij werd een zorgvuldige selectie gemaakt van hotels met pure klasse op unieke locaties die een onberispelijke en persoonlijke service bieden. Voor onze ATA deluxe formule werken we via een uiterst flexibel concept waar alles mogelijk is. Aarzel dus niet ons te contacteren met je reisplannen. Maatwerk van een zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd ons uitgangspunt. Dat kwaliteit een prijskaartje heeft, spreekt voor zich.

Inspiratie nodig? Bekijk hier een selectie van enkele van onze mooiste lodges en hotels.


Luxe Reizen Awasi Lodge Atacama
Cavas Wine Lodge Argentinie Luxereizen
Luxe Reizen Awasi Lodge Atacama2