PERU

LUXEREIS Peru Deluxe

Beleef Peru met een vleugje luxe

NUTTIG OM WETEN

De ideale reisperiode voor de Zuid-Peru valt van mei t.e.m oktober. Tijdens onze zomermaanden (Juni tot augustus) is het warm (20°C) en helder in de Andes. ’s Avonds kan het snel afkoelen, soms tot het vriespunt. Wie reist tijdens het tussenseizoen (april – mei) geniet naast wat meer neerslag van groenere landschappen, minder toeristen en doorgaans lagere prijzen voor accommodaties.

Deze reis situeert zich op grote hoogte. Kortademigheid, lichte hoofdpijn en een beetje vermoeidheid zijn normale verschijnselen. Het is belangrijk om het de eerste dagen rustig aan te doen. Neem voldoende nachtrust en lichte maaltijden,

Arequipa 2300m | Colca canyon 4900m - 3400m | Puno & Titicacameer 3800m | Cuzco 3400 | Machu Picchu 2400m

Alle ontbijten zijn inbegrepen, alsook 4 lunches en 1 avondmaal.

Reken op een standaardbudget van €20 à €25 per persoon per dag voor niet inbegrepen lunch en avondmaal. In luxerestaurants kost een driegangenmenu tussen €30 à €50 per persoon.

Gezonde conditie. Ondanks de grote hoogte zijn er geen grote fysieke inspanningen.

Atacama werkt ter plaatse samen met een professioneel betrouwbare team en gediplomeerde Engelstalige gidsen, 24/24 bereikbaar in geval van onvoorziene omstandigheden. 

Een internationale reispas, geldig tot minstens zes maanden na terugkeer. Een (gratis) toeristenvisum ontvang je bij aankomst in de luchthaven. Voor de reservatie van de  binnenlandse vluchten hebben we bij reservatie je reispasgegevens nodig.

Nog vragen?

Bekijk onze FAQ over Peru